Ελλάδα

Σε φυλάκια της 80ης ΑΔΤΕ ο αρχηγός ΓΕΣ

Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς

 Επιτηρητικά φυλάκια της ζώνης ευθύνης της 80ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής επισκέφθηκε σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

   Συγκεκριμένα ο αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε το στρατηγείο του σχηματισμού όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής ταξίαρχος Εμμανουήλ Θεοδώρου και το επιτηρητικό φυλάκιο (ΕΦ) "ΣΚΑΝΔΑΡΙΟΥ" .

   Στη συνέχεια μετέβη στην Κάλυμνο όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τα φυλάκια τα "ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ" και "ΦΑΡΟΣ ΚΑΛΟΛΥΜΝΟΥ" , διαπιστώνοντας την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού. 

   Ο αρχηγός ΓΕΣ παρακολούθησε τα εορταστικά τραγούδια των μονάδων ανταλλάσσοντας ευχές, με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας των Χριστουγέννων. 

   Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο υποδιοικητής ης Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ "ΑΙΓΕΑΣ"), υποστράτηγος Γεώργιος Βελιδάκης.

Ελλάδα

Πανελλήνιες 2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

πανελλήνιες 2020

Τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020 περιμένουν με αγωνία χιλιάδες υποψήφιοι, προκειμένου να έχουν μια πρώτη… εικόνα για τις σχολές, όπου μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα foititikanea, που επικαλείται σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των μαθημάτων που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές 2020 των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μετά τις 13.00. Εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ, τα οποία θα αναρτήσουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες. Κατά την ανάρτησή τους στα σχολεία, δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2020 (Βαθμολογίες) μέσα από την ειδική πλατφόρμα http://results.it.minedu.gov.gr του Υπουργείου Παιδείας. Οι υποψήφιοι για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Πηγή: foititikanea