Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Πυροσβέστες: Με χειρουργική ακρίβεια απεγκλώβισαν αγοράκι που έπεσε σε βόθρο (βίντεο)
¨εκαβ - πυροσβεστική
 clock 18:49 | 15/12/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αίσιο τέλος είχε περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στη Νικιάνα Λευκάδας, προκαλώντας αναστάτωση. Ένα μικρό αγόρι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε μέσα σε βόθρο στην περιοχή «Ναούμη».

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο και να προχωρούν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Οι πυροσβέστες ενήργησαν γρήγορα και με απόλυτο επαγγελματισμό, καταφέρνοντας να ανασύρουν το παιδί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγοράκι ήταν καλά στην υγεία του κατά τον απεγκλωβισμό του. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται, ενώ η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής αποδείχθηκε καθοριστική, αποτρέποντας τα χειρότερα και δίνοντας τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα συμβάν που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Ηλικιωμένες προσπάθησαν να "πασάρουν" ναρκωτικά στους φυλακισμένους γιους τους

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis