Ελλάδα

Προανακριτική Novartis: Ο Παπαγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία 30 ημερών για να απολογηθεί

παπαγγελόπουλος

Προθεσμία τριάντα ημερών προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που ερευνούν την σκευωρία Novartis και την λειτουργία του μηχανισμού Ρασπούτιν.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκε σήμερα ως ύποπτος για την τέλεση ποινικών αδικημάτων μεταξύ των οποίων σύσταση συμμορίας, εκβίαση, δωροληψία κ.α.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Παπαγγελόπουλος ζήτησε επίσης να κληθούν και μια σειρά επιπρόσθετων μαρτύρων ενώ αιτήθηκε να υποβληθεί σε κατ αντιπαράσταση εξέταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Επίσης, ο συνήγορός του Δημήτρης Τσοβόλας προανήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα ο πελάτης του θα υποβάλλει αρκετές ενστάσεις ακυρότητας της όλης διαδικασίας.
 

Ελλάδα

Πως κατανέμονται γεωγραφικά τα 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα

ΕΟΔΥ

Τα 35 νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα κατανέμονται ως εξής:

13 καταγράφηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, 5 είναι εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο, 10 κρούσματα βρέθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, 3 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,

1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Δράμας, 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, 1 στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας και 1 στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής.