Παραπολιτικά

Ο θάνατος του Μάριου, ο Μπαλάφας και ... η "στραβή" (βίντεο)

Μπαλαφας

Στο τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του μικρού Μάριου στο Μενίδι, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Λίγο πολύ, ο υπουργός χαρακτήρισε "μια στραβή" αυτό που έγινε με το άτυχ αγόρι.
Οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα social media αλλά έξω από αυτά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι δηλώσεις όπως αυτή, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο του εκάστοτε ποολιτικού.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.

«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο υπουργός.