Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Μοσκοβισί: Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε θαρραλέες επιλογές
moskovisi2.jpg
 clock 21:41 | 27/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, δήλωσε σήμερα πεπεισμένος ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι «θα θελήσουν να επιβεβαιώσουν την ευρωπαϊκή δέσμευση της χώρας και την τήρηση του προγράμματος» που αποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας μια «θαρραλέα επιλογή».

«Δεν θα κρίνω επί της ουσίας, όμως πιστεύω ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι θα δώσουν μια πλειοψηφία ώστε να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις» είπε ο κ. Μοσκοβισί όταν ρωτήθηκε για το θέμα σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι.

Ο επίτροπος σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «χρειαζόταν αναμφιβόλως εκλογές (...) επειδή έπρεπε να έχει μια πλειοψηφία που να συμφωνεί με τις επιλογές που έκανε, οι οποίες ήταν θαρραλέες αλλά όχι εκείνες για τις οποίες εξελέγη αρχικά».

«Δεν έχω αμφιβολία ότι οι Ελληνες ψηφοφόροι θα θελήσουν να επιβεβαιώσουν την ευρωπαϊκή δέσμευση της χώρας και την τήρηση του προγράμματος», πρόσθεσε.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis