Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένος οδηγός έκανε τρελή πορεία: Μπήκε με 100χλμ σε στενό και σάρωσε 40 αυτοκίνητα!

Περιπολικό
 clock 07:55 | 15/05/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Περίπου 40 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Κεφαλληνίας, στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, υπέστησαν ζημιές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (14/5) όταν ο μεθυσμένος οδηγός ενός μαύρου τζιπ μπήκε στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Στην τρελή κούρσα του, έσκασαν τελικά τα λάστιχά του και ακινητοποιήθηκε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται έως αυτή την ώρα.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με ταχύτητα περίπου 100 χιλιομέτρων από την οδό Γ' Σεπτεμβρίου στην Κεφαλληνίας και άρχισε διαδοχικά να χτυπά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες και μικρότερες ζημιές σε περίπου 40 από αυτά.

Οι περίοικοι έσπευσαν να τον σταματήσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία, που τον εντόπισε και τον ακινητοποίησε σε μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του τζιπ ήταν μεθυσμένος. Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κρατείται στο ΑΤ Κυψέλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ στη Χαλκίδα: 63χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της

Φορολογικές δηλώσεις: Τα SOS για επιστρεπτέα προκαταβολή

Πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis