Ελλάδα

Κορωνοϊός: Διαχωριστικό με τον Λεωνίδα απ’ τους «300» σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

θεσσαλονικη - οασθ

Σε έναν… δημιουργικό τρόπο προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, κατέφυγε στη Θεσσαλονίκη οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Με χιούμορ και φαντασία τοποθέτησε διαχωριστικό με τον… κινηματογραφικό Λεωνίδα (Τζέραλντ Μπάτλερ)  από την ταινία «300»!

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΟΑΣΘ ανάρτησε ως διαχωριστικό αφίσα από τη γνωστή ταινία «300» που μάλιστα αναφέρει τη διάσημη φράση «Μολών Λαβέ» που είχε πει ο βασιλιάς των Σπαρτιατών στους Πέρσες, όπως σημειώνει το Thes.gr.

Μάλιστα, ο οδηγός συμπληρώνει τη… διακόσμηση με κορδέλα της αστυνομίας που αναγράφει «Απαγορεύεται η είσοδος»!

 

 

 

ειδησεις σημερα

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο Δρομοκαϊτειο

Εμβόλιο: Γιατί πρέπει να δηλώνονται οι παρενέργειες στην Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ

Κορωνοϊός: 1.381 νέα κρούσματα - 50 θάνατοι - 563 οι διασωληνωμένοι

 

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER