Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: Η στιγμή της έκρηξης στο ΚΑΠΗ Βραχατίου - «Σωθήκαμε από θαύμα»

κορινθος
 clock 23:45 | 08/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης που προκλήθηκε από γκαζάκι στο ΚΑΠΗ Βραχατίου στην Κόρινθο την Κυριακή (8/12) κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του χώρου.

Στο μεταξύ οι τρεις γυναίκες που τραυματίστηκαν φέρουν ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου με τρεις πυροσβέστες.

Όπως μεταδίδει το korinthostv, η έκρηξη σημειώθηκε όταν άτομα που βρισκόταν στο χώρο έφτιαχναν καφέ. Από το περιστατικό υπήρξαν υλικές ζημιές και έσπασε η τζαμαρία.Εντός του κτηρίου βρισκόταν περίπου 20 άτομα, που δήλωσαν πως σώθηκαν από θαύμα.

 

Διαβάστε επίσης

ΕΚΑΒ: Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης 2024

Δυσοίωνο το μέλλον για τα υπέρβαρα παιδιά στην Ελλάδα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis