Ελλάδα

Καλούνται οι επόμενοι υποψήφιοι οπλίτες βραχείας ανακατάταξης στον Στρατό Ξηράς

στρατος ελλαδα.jpg

Στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ ( www.army.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες με τους επόμενους καλούμενους στις επιτροπές απαλλαγών εφέδρους υποψήφιους οπλίτες βραχείας ανακατάταξης για τον έλεγχο της σωματικής τους ικανότητας.
 
Οι επόμενοι 94 καλούμενοι έφεδροι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στις αρμόδιες επιτροπές απαλλαγών μέχρι τις 7 Ιουλίου έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Ιουλίου λήγει η προθεσμία προσέλευσης στις επιτροπές απαλλαγής των προηγουμένων 104 καλουμένων υποψήφιων εφέδρων οπλιτών βραχείας ανακατάταξης για τον έλεγχο της σωματικής τους ικανότητας.
 
Τα ονόματα τους έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έκτακτη υγειονομική σύσκεψη για τις περιφέρειες Μακεδονίας και Θράκης

κορωνοϊός νεολαία

Ευρεία υγειονομική σύσκεψη για τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Μακεδονίας & Θράκης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή υπό τον ΓΓ των υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο με τους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας η σύσκεψη έχει αντικείμενο την διασφάλιση της ενεργοποίησης των επιχειρησιακών πρωτοκόλλων και τον συντονισμό των υγειονομικών σχηματισμών των δύο περιφερειών για την αντιμετώπιση και τη διαχείριση των περιστατικών Covid-19.