Ελλάδα

Η Cyta επιδοτεί τους πρωτοετείς φοιτητές

cyta

Η εξεταστική περίοδος ξεκινά και η Cyta στέκεται δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές και τις αυξημένες ανάγκες αυτών των ημερών με επιδότηση στο πάγιό τους 3€/μήνα για νέες και υπάρχουσες συνδέσεις και για έναν ολόκληρο χρόνο!
 
Αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή της Cyta στη δράση Ευρυ-where που αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.
 
Όσοι, λοιπόν, εξαργυρώσουν το σχετικό κουπόνι σε κάποιο κατάστημα Cyta μέχρι τις 15 Ιουλίου 2017 αποκτούν το 2play της Cyta με μόλις 15€/μήνα, για το πρώτο 12μηνο, γυρίζοντας σε ηλεκτρονικό λογαριασμό. Παράλληλα μπορούν να συνδυάσουν με συμβόλαιο Κινητής που ξεκινά από 13€/μήνα.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 215 5601770, να απευθύνονται στα κατά τόπους Καταστήματα Cyta ή να μπουν στο http://www.cyta.gr/el/ypiresies/eury-where.
 

Ελλάδα

Ηράκλειο - Σεισμός: Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές

Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις πληγείσες από το μεγάλο σεισμό των 6 Ρίχτερ περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και των γύρω χωριών θα βρεθεί αύριο (28/9) το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την Γαλλία και τις ανακοινώσεις για την απόκτηση των υπερσύγχρονων φρεγατών και κορβετών, ο πρωθυπουργός - όπως μετέδωσε νωρίτερα το Ράδιο Κρήτη - θα βρεθεί στην Κρήτη για να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Σεισμός: Περιπολίες της αστυνομίας στις πληγείσες περιοχές

Ηράκλειο - Σεισμός: Οι οδηγίες του ΟΑΣΠ προς τους κατοίκους

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

ESPA BANNER