Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το πρωί της Παρασκευής μία 53χρονη γυναίκα από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο Γουδί, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η 53χρονη εντοπίστηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στην οδό Μιχαλακοπούλου μετά από πτώση από τον πέμπτο όροφο. Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα από τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
Οι πυροσβέστες ανέσυραν την 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της από τον ακάλυπτο χώρο, την τοποθέτησαν σε φορείο και στη συνέχεια την παρέδωσαν σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες.
Διαβάστε επίσης
Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του -Βρέθηκε σε γνωστό στέκι (εικόνες)