Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο- Έκλεισε το μισό

σχολείο
 clock 23:14 | 24/11/2023
writer icon newsroom ekriti.gr

Έπεσαν σοβάδες σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία έξι τμημάτων του. 

Οι εκπαιδευτικοί που πήγαν το πρωί βρήκαν πεσμένους τους σοβάδες, ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Πολύζος. Η διεύθυνση ενημέρωσε την τεχνική υπηρεσία του δήμου, κλιμάκιο έκανε αυτοψία και αποφασίστηκε να γίνει άμεση παρέμβαση.

«Αποφασίστηκε από τον δήμο να κλείσει η μία πτέρυγα που στεγάζει τα έξι τμήματα από τα 12 του 21ου δημοτικού σχολείου και να γίνει επιδιόρθωση της ζημιάς. Έτσι για σήμερα λειτουργεί το μισό σχολείο» επισήμανε ο κ. Πολύζος

Σύμφωνα με τον ίδιο, μίλησε με τον αντιδήμαρχο, ο οποίος του διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα διευθετηθεί το Σαββατοκύριακο, ώστε το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα. 

Σημειώνεται ότι το γυμναστήριο του σχολείου δεν χρησιμοποιείται μετά τις πλημμύρες λόγω του ότι υπέστη ζημιές, όπως ανέφερε μητέρα μαθητή του σχολείου, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα λειτουργήσει το ολοήμερο σήμερα, καθώς στεγάζοταν στο κτίριο στο οποίο έπεσαν οι σοβάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αναζητεί πλάνο εξόδου από την κρίση – «Πυρετός» επαφών της ομάδας Αχτσιόγλου με φόντο τη νέα ΚΟ

Κρήτη: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 46χρονος μοτοσικλετιστής

75χρονη έδωσε 13.000 ευρώ σε απατεώνες για τη δήθεν τραυματισμένη κόρη της

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis