Ελλάδα

Δράστης πέντε διαρρήξεων παρέδιδε μαθήματα για... κλοπές σε ανήλικο!

περιπολικό

Όσο δρούσε μόνος του ένας ενήλικος Έλληνας που διέπραξε πέντε διαρρήξεις στην περιοχή των Σερρών, ακόμη και σε εκκλησία, παρέμενε ασύλληπτος. Όταν πήρε μαζί του έναν ανήλικο για να τον... εκπαιδεύσει πώς να παραβιάζει αυτοκίνητα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών!

Ο δράστης συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας καθώς, λίγο νωρίτερα, μαζί με τον ανήλικο συνεργό του, είχε κλέψει από ένα σταθμευμένο όχημα δυο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Από την προανάκριση, όμως, προέκυψε ότι στο διάστημα μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου ο δράστης διέρρηξε μόνος του τέσσερα καταστήματα και επιχειρήσεις, από τα οποία είχε κλέψει χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα, ενώ είχε αποπειραθεί να διαρρήξει και το γραφείο και την αποθήκη ενός ναού χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος του, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σερρών άσκησε δίωξη για κλοπές που περιλαμβάνει τον ανήλικο με την κατηγορία της συνέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: To γλέντι είχε κακή κατάληξη μετά τις μπαλωθιές

Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε!

Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς: "Ιδού ποιοί κρύβονται πίσω από τις λιτανείες της κούκλας Αμάλ"

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Με υποχρεωτικό μοριακό τεστ οι στρατεύσιμοι που θα καταταγούν το Νοέμβριο

στρατός

Στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (Νοέμβριος 2021), υποβάλλονται υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορονοϊού Covid-19, σαράντα οχτώ (48) έως εβδομήντα δύο (72) ώρες, πριν την ημερομηνία κατάταξής τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Στρατολογία.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας [‘Αρθρο 3 ν.4790/2021 (Α΄ 48) και άρθρο 13 ν.4812/2021 (Α΄ 110)], καταλήγει η ανακοίνωση.

EIΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φώφη Γεννηματά: Δάκρυα και αγκαλιές από βουλευτές όλων των κομμάτων

Πέραμα: Επεισόδια σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

ESPA BANNER