Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ
Δίωξη για κακούργημα στην 45χρονη με την Πόρσε
 45χρονη με την Πόρσε
 clock 15:49 | 30/08/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Κακουργηματική ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στη 45χρονη που προκάλεσε το σφοδρό τροχαίο στην εθνική οδό έξω από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια, εγκατάλειψη στον τόπο του ατυχήματος και οδήγηση υπό την επίδραση ναρκωτικών, πιθανότατα κάποιου ηρεμιστικού φαρμάκου.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της δήλωσαν στους δημοσιογράφους πως σύμφωνα με τις αιματολογικές εξετάσεις, η πελάτισσά τους βρέθηκε αρνητική στο αλκοόλ.

«Άπαντες ζητούν το κεφάλι της πελάτισσάς μας επί πίνακι. Αν η πελάτισσά μας οδηγούσε ένα Lada και έκανε παρέα με εμένα που είμαι άσημος, αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Στον προέλεγχο της αιθανόλης, το αποτέλεσμα είναι 0,08 και παραποιήθηκε στα κανάλια πως είναι 0,8, δηλαδή 10 φορές παραπάνω. Μιλάμε για μια περίπτωση από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά, 7-8 φορές στην πόλη μας» ανέφερε νωρίτερα ο κ. Οικονόμου, εκ των δικηγόρων της 45χρονης.

«Δεν υπάρχει καθόλου αιθανόλη στο αίμα. Δεν υπάρχει καθόλου αλκοόλ και η κοπέλα είναι πεντακάθαρη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και εμείς τι έχει γίνει», δήλωσε ο κ. Σανίδας. Μάλιστα συνέχισε λέγοντας ότι η εντολέας του δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη στο τροχαίο ατύχημα, μπήκε στο αυτοκίνητο της φίλης της που ακολουθούσε από πίσω και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Δεν έφυγε, δεν έγινε εγκατάλειψη. Ήταν μέσα στα αίματα, την πήγαν στο ΑΧΕΠΑ» ανέφεραν οι δικηγόροι της 45χρονης, τονίζοντας πως οι αιματολογικές εξετάσεις για αλκοόλ έδειξαν 0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γυμναστής αποκαλύπτει ποιες είναι οι πέντε ιδανικές ασκήσεις για γυναίκες άνω των 50

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis