Ελλάδα

Απάνθρωπο! Έσπειραν φόλες εν μέσω πανδημίας!

γάτα φόλες

Την ώρα που φιλόζωοι και σωματεία δίνουν τον δικό τους αγώνα για το τάισμα και το πότισμα αδέσποτων εν μέσω πανδημίας υπάνθρωποι συνεχίζουν δυστυχώς το δολοφονικό τους έργο «σπέρνοντας» για πολλοστή φορά φόλες στην καρδιά της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η δράση των ασυνείδητων στόχευσε για μια ακόμη φορά την περιοχή της Νομαρχίας, όπου καθημερινά κινούνται αδέσποτα ζώα αλλά και ιδιοκτήτες ζώων για τη βόλτα τους, ενώ από το πρωί της Κυριακής εντοπίζονται συνεχώς νεκρές γάτες στους γύρω από το κτίριο της Περιφέρειας δρόμους.

Αυξημένη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν όσοι κινούνται στις οδούς Κουμουνδούρου, Αθ. Διάκου, Διογένους και Ανθίμου Γαζή, όπου έχουν εντοπισθεί νεκρά γατάκια, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι καλό θα ήταν να ενημερώσει τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση των σωματείων, ενώ χαρακτηριστική είναι η έκκληση που απευθύνει μέσω της σελίδας του το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa), καλώντας τους καταστηματάρχες που έχουν υλικό από κάμερες παρακολούθησης στα καταστήματά τους στις παραπάνω οδούς, όπως και στην περιοχή του θεάτρου ΟΥΗΛ, να επικοινωνήσουν άμεσα για την αξιοποίησή του, βοηθώντας έτσι στον εντοπισμό των ασυνείδητων που έσπειραν τον θάνατο στο κέντρο της Λάρισας.

(φωτογραφία αρχείου)

paidis.com

Ελλάδα

ΙΧ ληστών κατέληξε σε αυλή μετά από καταδίωξη (βίντεο)

ιχ ληστών

Ληστές μπούκαραν σε κατάστημα με ΙΧ και έκλεψαν ρούχα και παπούτσια στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από καταδίωξη το όχημα κατέληξε σε αυλές σπιτιών και οι ίδιοι εξαφανίστηκαν!

Τι δήλωσαν για το περιστατικό στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.