Ελλάδα

Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου

λιανεμπόριο άνοιγμα καταστηματων

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα αλλά και τα σούπερ μάρκετ την προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων.

Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, με δηλώσεις του την Κυριακή, ενημέρωσε πως οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου και τα σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά και την ερχόμενη Κυριακή.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά προαιρετικά από τις 11:00 μέχρι και τις 20:00.

Σχετικά με τις εκπτώσεις που είναι σε εξέλιξη, ο Σταμπουλίδης τόνισε πως μπορεί να επιμηκυνθούν εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων έως την 1η Φεβρουαρίου

Εξώδικο του Αστικού ΚΤΕΛ στον Δήμο Ηρακλείου

ΗΠΑ: Έφηβος σκότωσε την οικογένεια του επειδή του έβαλε τις φωνές ο πατέρας του

 

Ελλάδα

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε αστυνομικούς στην Πανόρμου - Τρεις προσαγωγές

αστυνομία περιπολικό

 

Σκηνικό έντασης επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις 20:00 στην περιοχή της Πανόμου ανάμεσα σε ομάδα αγνώστων και αστυνομικών. Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Μετρό «Πανόρμου» για να διαμαρτυρηθούν για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Όταν όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών κινήθηκαν προς το μέρος τους πετώντας τους πέτρες. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και καταδίωξαν τους νεαρούς στα γύρω στενά.  Παράλληλα προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται

Νέα Σμύρνη: Χημικά στη συγκέντρωση κατοίκων μετά την ένταση με την αστυνομία