Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

24ωρες απεργίες ξεκινούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

ελεγκτες αεροδρομίου,ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
 clock 14:20 | 05/10/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Σε 24ωρες απεργίες από την ερχόμενη Κυριακή προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή, για την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση - εξώδικη προαναγγελία της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας προς τον διοικητή της ΥΠΑ και τους αρμόδιους υπουργούς Μεταφορών, Οικονομικών, Εσωτερικών το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα 24ωρες απεργίες για την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, από τις 00:01 έως τις 23:59.

Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία πτήση από και προς ελληνικό αεροδρόμιο. Οι ελεγκτές ζητούν την άμεση απόσυρση των άρθρων 46 έως και 57 του νομοσχεδίου «Σύσταση Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, Αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις» και τον προσδιορισμό τους με Προεδρικό Διάταγμα, καθώς και τροποποιήσεις των άρθρων 65, 71 και 72.
 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis