Ελλάδα

Πολιτική

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό της ΝΔ με τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους

-_10.jpg

Ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, το οδοιπορικό της «Συμφωνίας Αληθείας με τους Αγρότες και Κτηνοτρόφους» στους πέντε νομούς της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από τον νομό Έβρου συνεχίστηκε χθες, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.
 

-_1.jpg

-_1.jpg, by mpeka

-_2.jpg

-_2.jpg, by mpeka

-_3.jpg

-_3.jpg, by mpeka

Το πρόγραμμα των χθεσινών δράσεων ξεκίνησε από τον Ίασμο Ροδόπης, όπου κλιμάκιο αποτελούμενο από εκπροσώπους της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων και στελέχη της ΝΔ με επικεφαλής τον Γραμματέα ΠΕ του κόμματος - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησαν ανοιχτή συζήτηση αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Αργότερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης κο Χ. Μέτιο και στελέχη της ΝΔ του νομού Ροδόπης, και στη συνέχεια ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και φορείς του πρωτογενούς τομέα, σε μία κατάμεστη αίθουσα στη Γενισέα του νομού Ξάνθης.  
 

-_4.jpg

-_4.jpg, by mpeka

-_5.jpg

-_5.jpg, by mpeka

-_6.jpg

-_6.jpg, by mpeka

Κατά τις συζητήσεις με αγρότες ο κ. Αυγενάκης μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή, ο τριπλός συνδυασμός φορολόγησης, εισφορών και κόστους παραγωγής καθιστά μη βιώσιμη την αγροτική παραγωγή. Επιπλέον, οι παραλείψεις και οι αστοχίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν σαν αποτέλεσμα τα επενδυτικά αγροτικά προγράμματα να έχουν παγώσει, οι χρηματοδοτικοί πόροι να έχουν εκλείψει, τα ευρωπαϊκά κονδύλια να λιμνάζουν και ο φορολογικός και ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μειώνει δραματικά το παραγόμενο εισόδημα των αγροτών και των αγροτισσών μας.»
 

-_7.jpg

-_7.jpg, by mpeka

-_8.jpg

-_8.jpg, by mpeka

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής ΟΔΕ Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής–Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας – Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Σταύρος Σταυράκολγου αν/της Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών,
 

-_9.jpg

-_9.jpg, by mpeka

-_10.jpg

-_10.jpg, by mpeka

-_11.jpg

-_11.jpg, by mpeka

Το οδοιπορικό της ΝΔ για τη Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στη Χρυσούπολη του Ν. Καβάλας στις 10:30π.μ. και στις 5:30μ.μ. στη Δράμα. Στη 1:30μ.μ. έχει προγραμματιστεί σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχαή και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο Δημαρχείο Θάσου.
 

Ελλάδα

ΣΟΚ στην Εύβοια: Δάσκαλος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

νεκρός, αυτοκτονία

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr δάσκαλος δημοτικού σχολείο στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας βρέθηκε μαχαιρωμένος εντός της οικίας του τις πρωϊνές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο σημείο ήταν τοποθετημένη μια θηλιά…

(περισσότερα σε λίγο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήφης Βαλυράκης: Άγνωστο πώς έπεσε στη θάλασσα - Η προπέλα τον χτύπησε στο κεφάλι

Ηράκλειο: Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του γνωστού Ποινικολόγου