Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κυλιόμενες 24ωρες απεργίες από τη Δευτέρα οι φαρμακοποιοί

farmakeiooo.jpeg
 clock 21:01 | 24/10/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συνεχόμενες 24ωρες κυλιόμενες απεργίες από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, αποφάσισε η Γενική συνέλευση του Πανελληνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στην υπό έκδοση υπουργική απόφαση, που όπως λένε, «καταλύει τη φαρμακευτική περίθαλψη προς όφελος των οικονομικών συμφερόντων και σε βάρος της Υγείας του ελληνικού λαού». Οι φαρμακοποιοί εκφράζουν την διαφωνία τους με τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς λειτουργίας φαρμακείων.
Τέλος, οι Φαρμακοποιοί Αττικής και Πειραιά αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι. 

Οπως δήλωσε νωρίτερα στο ekriti.gr ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου Γιάννης Τσικανδυλάκης, από την προσεχή Δευτέρα θα γίνονται 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, το οποίο για ασθενείς και ασφαλισμένους θα μεταφραστεί σε δύο εφημερεύοντα φαρμακεία ανά τέσσερις ώρες στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ θα υπάρχει κάλυψη και στους υπόοιπους δήμους αλλά και περιφερειακά της πόλης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis