Ελλάδα

Κρήτη

H Minoan Lines τίμησε τους συνταξιούχους αξιωματικούς των πλοίων της

minoan αξιωματικοί

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 4/12/2015 στο πλοίο H/S/F FESTOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά, σεμνή τελετή για να τιμήσουν τους Αξιωματικούς των πλοίων τους που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία.
 
Τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων ήταν:
 
κ. Τσικαλάκης Εμμανουήλ, Διευθυντής Ναυτικής Λειτουργίας
κ. Στεφανουδάκης Εμμανουήλ, Πλοίαρχος
κ. Προκοπίου Κωνσταντίνος, Ύπαρχος
κ. Αποδουλιανάκης Νικόλαος, Α’ Μηχανικός
κ. Κοντάκος Ευάγγελος, Α’ Μηχανικός
κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Α’ Μηχανικός
κ. Δρακάκης Γεώργιος, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος
κ. Δρίτσας Παναγιώτης, Προϊστάμενος Ηλεκτρολόγος
κ. Αλεξάκης Εμμανουήλ, Προϊστάμενος Οικονομικός
κ. Δελημιχάλης Γεώργιος, Προϊστάμενος Ασυρματιστής
κ. Γαμπιέρης Μάρκος, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος
κ. Κιαγιάς Γεώργιος, Προϊστάμενος Αρχιθαλαμηπόλος
 
Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των τιμωμένων, εκπρόσωποι των Λιμενικών Αρχών, Ναυτικών Ενώσεων και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ενώ, από την πλευρά των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,  Διευθυντικά στελέχη και τέως Αξιωματικοί της εταιρείας.
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους της Διοίκησης και του ανθρώπινου δυναμικού των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα, αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσατε.  Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη, το σεβασμό, την εκτίμηση και τις ευχαριστίες όλων μας για την πολύχρονη ενεργό, θετική και αποτελεσματική παρουσία σας στην μεγάλη αυτή ναυτιλιακή εταιρεία».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κορωνοϊός: Δεύτερο μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο για δωρεάν rapid test

εοδυ πλατεία

Η πλατεία Ελευθερίας δεν θα είναι το μοναδικό σημείο, όπου οι πολίτες μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό.

Οπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο υπέυθυνος του ΕΟΔΥ για την Π.Ε Ηρακλείου Πάνος Μαματζάκης, από αύριο Τρίτη 20 Απριλίου 2021, όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν τη διαδικασία, από συνεργείο του ΕΟΔΥ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Μηνά, και θα λειτουργεί 10.00-14.00, Κυριακή με Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των μαθητών Λυκείου και τν εκπαιδευτικών, από σήμερα self test οφείλουν να κάνουν και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, οπότε η επαλήθευση τυχόν θετικών τεστ, είναι επιβεβλημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις, κολονάκια και... αγανάκτιση στη Λεωφόρο Κνωσού (βίντεο-φωτο)

Ηράκλειο: Ξεχειλίζει η οργή για τα υδρόμετρα - Σπείρα... επαγγελματιών "χτυπά" ανελέητα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς - Σταθερές οι εισαγωγές σε ΜΕΘ