Δελτίο Τύπου από τη Λαϊκή Συσπείρωση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27/4 περιοδεία πολυμελούς κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο με επικεφαλής τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης, ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Λαϊκή Συσπείρωση καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ αφού περιόδευσε στην περιοχή και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που τους απασχολούν τους κάλεσε να δώσουν ενιαία απάντηση στην ενιαία επίθεση που δέχονται στη ζωή τους, να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, τον μοναδικό σύμμαχό τους στους καθημερινούς αγώνες σημειώνοντας πως “ο ίδιος άνθρωπος θα ψηφίσει σε όλες τις κάλπες, με την ίδια άδεια τσέπη”.
Η περιοδεία κατέληξε στην κεντρική λαϊκή αγορά των Πατελών όπου κάλεσαν τους παρευρισκόμενους και τους επαγγελματίες, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν αυτούς που παλεύουν μαζί τους για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών επισημαίνοντας πως ο λαός έχει πολλές αποδείξεις για τη στάση των κομμουνιστών και των λαϊκών αγωνιστών στο περιφερειακό και στα δημοτικά συμβούλια άρα έχει συμφέρον να εκλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους στις επικείμενες περιφερειακές και τοπικές εκλογές.
Τέλος τόνισαν πως η επιλογή δεν πρέπει να είναι "μια από τα ίδια” αλλά ο λαός έχει συμφέρον να βγει δυνατό το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στην περιφέρεια και το δήμο Ηρακλείου. Να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά για να μπουν εμπόδια, να καθυστερήσουν αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικηθούν ανάσες ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.