Δευτέρα 23 ΣΕΠ 2019 14:37
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  24°C
 • Ρεθυμνο
  24°C
 • Λασιθι
  24°C
Ekriti.gr Logo

Ολοκληρώνεται η περιοδεία του Ζαχαρία Καλογεράκη

Ολοκληρώνεται η περιοδεία του Ζαχαρία Καλογεράκη

kalogerakis.jpg

Ανακοίνωση από τη δημοτική παράταξη "Μινώα Πεδιάδας - Τόπος με Μέλλον" με επικεφαλής τον Ζαχαρία Καλογεράκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας. 

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Ζαχαρία Καλογεράκη και των Υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», στους οικισμούς και τα χωριά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 21 Μαΐου με τους Δημότες να στέλνουν το μήνυμα της νίκης με τη δυναμική τους παρουσία, δηλώνοντας τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Ζαχαρία Καλογεράκη και στο συνδυασμό. 

kalogerakis3.jpg, by gpapadakis

 

kalogerakis2.jpg, by gpapadakis

Σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης περιοδείας, ο Δήμαρχος διατήρησε ήπιους τόνους προχωρώντας σε ανοιχτές συζητήσεις και συνομιλίες, με τη συμμετοχή όλων των πολιτών. Ο Κ. Καλογεράκης στη διάρκεια των επισκέψεων του, παρουσίασε συνοπτικά τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας. 

«Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια όπως έκανα πάντα γιατί μαζί καταφέραμε πολλά. Είμαι εδώ για να συνεχίσουμε από κοινού να δημιουργούμε και να σχεδιάζουμε ένα μέλλον για το τόπο μας και τους ανθρώπους του, μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο και ξεκάθαρες θέσεις».
Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων, κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου, δηλώνοντας: 

kalogerakis5.jpg, by gpapadakis

 

kalogerakis4.jpg, by gpapadakis

«Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του Δήμου, η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει μία ισχυρή και καθαρή εντολή ώστε να μπορει να διεκδικήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα της», δεσμευόμενος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο από οποιαδήποτε θέση ορίσουν οι πολίτες, σεβόμενος την κρίση και την επιλογή τους. 

kalogerakis6.jpg, by gpapadakis

 

kalogerakis7.jpg, by gpapadakis

 

kalogerakis8.jpg, by gpapadakis

Η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται με τις Κεντρικές Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

Τετάρτη 22 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Θραψανό στις 20:30

Πέμπτη 23 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Καστέλλι στις 20:30

Παρασκευή 24 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Αρκαλοχώρι στις 20:30

Διαβάστε επίσης. . .

Μπορεί η θηριώδης Β’ Αθηνών να µην υπάρχει πια, ωστόσο στις µάχες των οκτώ περιφερειών της Αττικής δόθηκαν µάχες σώµα µε...
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΜΈΡΑ25 , ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατάει την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης , ο Γιώργος Λογιαδής...
Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Χρήστο Στρατάκη: "Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 4.300 πολίτες του Ηρακλείου που με τίμησαν...