Εκλογές 2019

Μαριάς: Εξαφάνισαν ψηφοδέλτια του κόμματός μας σε διάφορα εκλογικά τμήματα

νότης μαριάς

Τι καταγγέλλει σε ανακο.ινωσή του ο Νότης Μαριάς:

Εκλογείς μας κατήγγειλαν ότι στα παρακάτω εκλογικά τμήματα δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του Κινήματός μας «ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ» παρότι έχουμε αποστείλει τον υπό του νόμου προβλεπόμενο αριθμό ψηφοδελτίων, ήτοι αριθμό ίσο με τον αριθμό των εκλογέων συν 20%.

Πρόκειται για τα εκλογικά τμήματα

α) 156Α Στίβος Θεσσαλονίκης

β) 9ο Δημοτικό Σχολείο στο χωριό Πετίστα στην Ορεινή Ναυπακτία

γ) 10ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου όπου ψηφίζουν με ειδικούς καταλόγους ναυτικοί. Στο τμήμα αυτό ώ του θαύματος μετά από τις καταγγελίες μας τελικά βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος μας.

Επιπλέον σε πολλά εκλογικά τμήματα ανά την χώρα δεν δίνονται στους Εκλογείς όλα τα ψηφοδέλτια με διάφορες δικαιολογίες (έλλειψη εφορευτικών επιτροπών, μεγάλος αριθμός κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές κλπ) και οι εκλογείς καλούνται να πάρουν μόνοι τους όποια ψηφοδέλτια νομίζουν ενώ σε άλλες περιπτώσεις δίνονται στους εκλογείς μόνο ψηφοδέλτια των «δήθεν» βασικών Κομμάτων.

Καταγγέλλουμε την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και καλούμε το Υπουργείο Εσωτερικών και τις αντίστοιχες Περιφέρειες να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

Καλούμε τους φίλους του Κινήματός μας και όλους τους Έλληνες πολίτες να μας ενημερώσουν για κάθε παρατυπία της εκλογικής νομοθεσίας που υποπίπτει στην αντίληψή τους στα τηλέφωνα 2103254048, 2103254433, 2310522246, 2810300421 και στο email  notismarias@gmail.com