Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αποσύρεται από τις εκλογές ο Αριστείδης Μανουράς

 clock 14:18 | 24/04/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Δήλωση απόσυρσης του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης των Ενεργών Δημοτών
Μινώα Πεδιάδας Αριστείδη Μανουρά.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μου, την αξιοπρέπεια, τη συνεργασία και τη φιλία. Κάθε μου κίνηση, στα χρόνια που βάδισα τον δρόμο της αυτοδιοίκησης, είχε ένα στόχο: Την ανάπτυξη του τόπου μας, του δήμου Μινώα Πεδιάδας, την επίλυση προβλημάτων και τον χειρισμό, για το συμφέρον των δημοτών, των προκλήσεων που έρχονται με την κατασκευή του αεροδρομίου στο Καστέλι.
Το όραμα μου και τα σχέδια μου για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας τα μοιράστηκα με φίλους  συνοδοιπόρους, οι οποίοι δέχτηκαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των Ενεργών Δημοτών για να προσφέρουν στον τόπο τους.
Δυστυχώς, κάποιος που θεωρούσα και φίλο μου και ήταν και από τους πρωτεργάτες της αυτοδιοικητικής μας κίνησης είχε άλλα σχέδια και ξαφνικά εγκατέλειψε την προσπάθεια μας δημιουργώντας, παράλληλα πρόβλημα αξιοπιστίας της δημοτικής μας κίνησης.
Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και τον λόγο μου και τους δεσμούς που δημιουργούν οι φιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους δηλώνω ότι αποχωρώ από την διεκδίκηση του δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Ευχαριστώ όλους τους πολίτες του δήμου Μινώα Πεδιάδας που αγκάλιασαν με τόση θέρμη την προσπάθεια μας αλλά και όλες και όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού που εντάχθηκαν στο ψηφοδέλτιο των Ενεργών Δημοτών για ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας, τους νέους αλλά και τα παιδιά μας».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis