Δευτέρα 9 ΔΕΚ 2019 00:20
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  16°C
Ekriti.gr Logo

Αυγενάκης από ΠΑΓΝΗ «Δημόσια ποιοτική υγεία για όλους τους πολίτες»

Αυγενάκης από ΠΑΓΝΗ «Δημόσια ποιοτική υγεία για όλους τους πολίτες»

l_avgenakis_pagni_6.jpg

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή νομού Ηρακλείου και γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ  Λευτέρη Αυγενάκη:

«Το κυβερνητικό μας σχέδιο για την υγεία προβλέπει οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική
διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό όπου υπάρχει ανάγκη, πλήρη αξιοποίηση
της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με
προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες», δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης σε επίσκεψή του στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.), όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Ιωάννη Τασόπουλο, και τον ΓενικόΓραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων, κ. Γρηγόρη Κοκοβάκη.
 

l_avgenakis_pagni_2.jpg, by manost

Όπως επεσήμανε:

 Μειώνουμε δραστικά την ταλαιπωρία των ασθενών. Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη και παρέχουμε ειδική μέριμνα και φροντίδα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Εκσυγχρονίζουμε το σύστημα και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες.

Επεκτείνουμε τη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων συνταγών για χρονίως πάσχοντες και καθιερώνουμε ραντεβού εντός 24ώρου με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για ευαίσθητες ομάδες (ΑΜΕΑ, πολίτες άνω των 65 κ.λπ.) και την κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων σε συγκεκριμένες ομάδες ασθενών (ΑΜΕΑ, ασθενείς με καρκίνο κ.α.).

l_avgenakis_pagni_1.jpg, by manost

Ενισχύουμε τα νοσοκομεία, με 1500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, καθιερώνοντας την απόκτηση ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο, προχωρούμε στην πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και στην κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων.

l_avgenakis_pagni_5.jpg, by manost

Βασική κατεύθυνση του προγράμματος Υγείας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί η αρχή  «καλύτερο αποτέλεσμα, με το μικρότερο κόστος». Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα μας υιοθετεί, χωρίς προκαταλήψεις, την τολμηρή συνεργασία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα το συμφέρον της υγείας ως δημόσιο αγαθό.

l_avgenakis_pagni_10.jpg, by manost

Αξιοποιούμε παντού τη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία και τα αντίστοιχα πληροφοριακά συστήματα, με αξιοποίηση τηλεϊατρικής, ηλεκτρονικό φάκελο υγείας, τηλεφωνική γραμμή 24ωρης ιατρικής υποστήριξης και καθοδήγησης από ειδικούς.

Εφαρμόζουμε πλήρως και αδιαπραγμάτευτα τον αντικαπνιστικό νόμο.

Διαβάστε επίσης. . .

Μπορεί η θηριώδης Β’ Αθηνών να µην υπάρχει πια, ωστόσο στις µάχες των οκτώ περιφερειών της Αττικής δόθηκαν µάχες σώµα µε...
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΜΈΡΑ25 , ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης κρατάει την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης , ο Γιώργος Λογιαδής...