Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στάση εργασίας υπέρ του δασκάλου που φέρεται να προέτρεψε το χαστούκι σε μαθητή

Στάση εργασίας υπέρ του δασκάλου που φέρεται να προέτρεψε το χαστούκι σε μαθητή
 clock 20:29 | 23/01/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Στάση εργασίας τις τρεις τελευταίες ώρες διδασκαλίας την Παρασκευή, εξήγγειλε το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών της Άρτας, ως κίνηση συμπαράστασης στον 50χρονο συνάδελφό τους, ο οποίος φέρεται να προέτρεψε οκτάχρονους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός θα δικαστεί στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη.

Στην ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Άρτας σημειώνει πως κατά την 27χρονη θητεία του ο συλληφθείς «δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του», ενώ παράλληλα καλούν τους συναδέλφους τους να δώσουν το «παρών» κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου εξέφρασε αμφιβολίες για τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς του μαθητή στην Αστυνομία, συμπληρώνοντας πως τον 50χρονο τον γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοί του πολλά χρόνια.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis