Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χ. Αθανασίου: Θέμα χρόνου να λυθεί η υπόθεση Ρωμανού

Χ. Αθανασίου: Θέμα χρόνου να λυθεί η υπόθεση Ρωμανού
 clock 22:30 | 09/12/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Η υπόθεση του Νίκου Ρωμανού είναι θέμα χρόνου να λυθεί, με την επίσπευση της εφαρμογής του συστήματος ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι) και με την - έως τότε - εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων του, όπως προβλέπει η τροπολογία που ψηφίζεται σήμερα, είπε από το βήμα της Ολομέλειας ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.

Ταυτοχρόνως, ο κ. Αθανασίου κάλεσε τους γονείς του απεργού πείνας, τους νομικούς παραστάτες του ή και ειδικούς που θα του παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη να τον πείσουν ώστε να αντιληφθεί πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το σύστημα της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και να επιλυθεί η υπόθεσή του.

«Τα άλλα δεν γίνονται. Είναι κατάλυση όλου του δικονομικού συστήματος και του κράτους δικαίου» είπε συμπερασματικά για τα όσα προτείνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ για νομοθέτηση.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis