Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπουγατσάν : το νέο γλυκό που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη

Image
Μπουγατσάν : το νέο γλυκό που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη
 clock 01:05 | 14/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το μπουγατσάν  έχει κάνει την εμφάνισή του σε ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους...

Το μπουγατσάν είναι ένα κρουασάν γεμισμένο με κρέμα, όμοια με αυτή της διάσημης μπουγάτσας και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Ο δημιουργός του είναι ονομάζεται Δημήτρης Κοπαράνης, είναι σεφ και food blogger και περήφανος δημιουργός του νέου γλυκίσματος που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τους Αθηναίους να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.

Ο σεφ δηλώνει ικανοποιημένος από την προτίμηση του κόσμου και σίγουρος ότι το γλυκό θα κάνει θραύση και στην υπόλοιπη Ελλάδα, που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, τους επόμενους μήνες.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis