Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. δολάρια τα έσοδα στην πρεμιέρα του "The Interview"

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. δολάρια τα έσοδα στην πρεμιέρα του "The Interview"
 clock 14:58 | 27/12/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Η κωμωδία της Sony Pictures για τη Βόρεια Κορέα με τον τίτλο The Interview εισέφερε έσοδα που ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια στην προβολή της σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών την 25η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το στούντιο σήμερα.

Το φιλμ, με προϋπολογισμό $44 εκατ., είχε αρχικά αποσυρθεί αφού μεγάλες αλυσίδες κινηματογραφικών αιθουσών αποφάσισαν να ακυρώσουν την προβολή του για λόγους ασφαλείας. Τελικά προβλήθηκε σε 320 μικρές και μεσαίες αίθουσες στις ΗΠΑ, ή στο 10% των αιθουσών όπου σχεδιαζόταν να προβληθεί αρχικά.

Την «ευγνωμοσύνη του» στο κοινό εξέφρασε σε μια ανακοίνωσή του ο Ρόρι Μπρούερ, ο πρόεδρος της διεύθυνσης διανομής της Sony.

Η εταιρεία υπέστη επίθεση στα συστήματα πληροφορικής της, για την οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε τη Βόρεια Κορέα και προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν αντίποινα. Η ταινία, μια φαρσοκωμωδία, έχει θέμα την υποτιθέμενη δολοφονία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Boxoffice.com το φιλμ αυτό αναμενόταν να έχει έσοδα $20 εκατ. εάν προβαλλόταν στις αίθουσες που προγραμματιζόταν. 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis