Μετά τον βρασμό ενός αυγού, επιστήμονες κατάφεραν να επαναφέρουν ένα αυγό στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή ωμό!
Ο Gregory Weiss, καθηγητής βιομηχανίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια δήλωσε "Ναι, βρήκαμε ένα τρόπο για να ξε-βράσουμε ένα αυγό".
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη μέθοδος, της επαναφοράς των πρωτεϊνών ενός βραστού αυγού στην αρχική, ρευστή τους κατάσταση θα βοηθήσει πολύ στο χώρο της βιομηχανίας.
Ακόμη, ο Weiss είπε "Στη δημοσίευσή μας, περιγράφουμε μια συσκευή που διαχωρίζει τις αποδιαταγμένες πρωτεΐνες και τους επιτρέπει να διπλωθούν εκ νέου στο αρχικό τους σχήμα. Ξεκινήσαμε με ασπράδια που είχαμε βράσει για 20 λεπτά και καταφέραμε να επαναφέρουμε μια βασική πρωτεΐνη του αβγού στη λειτουργική της κατάσταση".