Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Στο δράμα της Συρίας αναφέρθηκε ο Πάπας στο πασχαλινό του μήνυμα

παπας φραγκισκος
 clock 16:40 | 16/04/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην κατάσταση που επικρατεί στη Συρία και στο δράμα που ζει ο λαός της αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος στο πασχαλινό του μήνυμα «urbi et orbi». 

Iδιαίτερη αναφορά έκανε στο νέο μακελειό στο Χαλέπι, κάνοντας λόγο για «άτιμη» επίθεση με θύματα και πάλι ανθρώπους που προσπαθούν να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου.

Τουλάχιστον 112 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος κοντά σε κομβόι λεωφορείων που μετέφεραν άμαχο πληθυσμό.

Ο ποντίφικας εξέφρασε την ελπίδα ο Θεός να φωτίσει όλους όσοι αγωνίζονται να μπει τέλος στον Εμφύλιο που καταστρέφει τη Συρία εδώ και έξι χρόνια.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis