Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Παππούς για 9η φορά... ο Ντόναλντ Τραμπ

Τραμπ
 clock 14:29 | 21/03/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

O γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, ανακοίνωσε ότι η γυναίκα του, Λάρα, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Έρικ Τραμπ ενημέρωσε ότι «η Λάρα κι εγώ με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι θα προσθέσουμε ένα αγόρι στην ομάδα Τραμπ τον Σεπτέμβριο. Είναι μία εκπληκτική χρονιά, είμαστε ευλογημένοι!».
 

τραμπ παππούς

τραμπ παππούς, by mpeka

Η Λάρα Τραμπ, μάλιστα, δήλωσε αστειευόμενη σε συνέντευξή της, ότι ο πεθερός της είναι τόσο ενθουσιασμένος με τα νέα που «ανησυχούσαμε ότι θα το ξεφούρνιζε σε καμία συνέντευξη Τύπου».
Για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αυτό θα είναι το 9ο εγγόνι. Η Ιβάνκα κι ο σύζυγός της, Τζάρεντ, έχουν ήδη 3 παιδιά, ενώ το ρεκόρ σπάει ο γιος του, Ντόναλντ Τζούνιορ, που έχει 5 παιδιά, με τη σύζυγό του, Βανέσα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis