Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ιρακινές δυνάμεις κατέλαβαν το Ραμάντι

ραμαντι,ιρακ
 clock 16:09 | 28/12/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις ύψωσαν τη σημαία του Ιράκ στο κτιριακό συγκρότημα της κεντρικής κυβέρνησης στην πόλη του Ραμάντι, δήλωσε σήμερα στρατιωτικός εκπρόσωπος, μετά την ανακοίνωση από τον στρατό ότι η πόλη κατελήφθη, γεγονός που σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη νίκη των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων επί των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

«Ναι, η πόλη του Ραμάντι έχει απελευθερωθεί. Οι ιρακινές αντιτρομοκρατικές δυνάμεις έχουν υψώσει την ιρακινή σημαία στο κυβερνητικό συγκρότημα στην Άνμπαρ», ανέφερε ο ταξίαρχος Γιαχία Ρασούλ, εκπρόσωπος των κοινών επιχειρήσεων, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση.
Η ιρακινή κρατική τηλεόραση μετέδωσε βίντεο που δείχνει στρατιώτες να υψώνουν την εθνική σημαία στην έδρα της κυβέρνησης.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis