Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Εταιρεία ζήτησε με mail από τους υπαλλήλους της να σταματήσουν το σεξ στο κλιμακοστάσιο

sex.jpg
 clock 22:26 | 23/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Άναυδοι έμειναν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Zenefits όταν άνοιξαν τα emails τους στα οποία οι υπεύθυνοι ούτε λίγο ούτε πολύ τους ζητούταν να σταματήσουν να κάνουν σεξ στο κλιμακοστάσιο.

«Τσιγάρα, πλαστικές κούπες, κουτιά από μπύρες και πολλά χρησιμοποιημένα προφυλακτικά βρέθηκαν στο κλιμακοστάσιο. Ναι καλά διαβάσατε. Οπότε, μην χρησιμοποιείται το χώρο για να πίνετε, να τρώτε, να καπνίζετε ή να κάνετε σεξ. Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική».

Το θέμα αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορές για χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε διάφορους χώρους των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που προκύπτει για την εταιρεία που πρόσφατα έπρεπε να αντιμετωπίσει την παραίτηση του CEO και ιδρυτής της Πάρκερ Κόνραντ.

 iefimerida.gr 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis