Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου
Λοτζια - μαθητές
 clock 14:09 | 24/01/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Τα παιδιά της Δ’ Τάξης του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» στη Λότζια, το πρωί της Παρασκευής 23/1.

Οι μαθητές των δύο σχολείων είχαν στείλει πριν από λίγες ημέρες επιστολές προς τον Αλέξη Καλοκαιρινό, καταθέτοντας τις απόψεις, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για τα ζητήματα της πόλης και με αφορμή αυτές τις επιστολές, ο Δήμαρχος Ηρακλείου προσκάλεσε τα παιδιά στη Λότζια, για να συζητήσουν για όλα όσα τους απασχολούν.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλωσόρισε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς Αθηνά Χατζάκη - Πετειναράκη, Δήμητρα Σαλαμάνη, Γιώργο Μαζίτσο και Άλκη Αποστολίδη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και εξέφρασε τη χαρά του για αυτή την πρωτοβουλία λέγοντας: «Διάβασα αυτά που γράψατε και χάρηκα ιδιαίτερα γιατί προτείνατε λύσεις. Τα γράμματα σας είναι η επιβεβαίωση ότι υπάρχουν θέματα που μας πονάνε όλους. Αυτό πρέπει να πάψει και για αυτό προσπαθούμε».

Image
Λοτζια - μαθητές
Image
Λοτζια - μαθητές
Image
Λοτζια - μαθητές

Τα παιδιά είχαν μια ειλικρινή συζήτηση με τον Αλέξη Καλοκαιρινό για μια σειρά θεμάτων όπως η ατομική ευθύνη και η κοινωνική συνείδηση των πολιτών, η αξία της ανακύκλωσης και της διαλογής στην πηγή, το αστικό περιβάλλον, το πράσινο καθώς και η καθαριότητα, τομέας ο οποίος αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά μέσα στο 2026 με στόχο μια πραγματικά καθαρή πόλη, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΠΑ: Πάγωσαν τα πάντα σε Νέα Υόρκη και άλλες πολιτείες - Θερμοκρασίες έως -46°C

Κρήτη: Έρχονται στους δρόμους οι κάμερες με AI

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis