Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Περιφέρεια Κρήτης: Δημόσιος Διάλογος και Διεκδίκηση για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028–2034 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
 clock 22:46 | 30/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028–2034: Στρατηγικές και Προτεραιότητες για την Περιφέρεια Κρήτης», την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026, στις 17:30, στην αίθουσα «ΜΙΝΩΣ» του ξενοδοχείου AQUILA ATLANTIS στο Ηράκλειο.

Η εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Σταύρου Τζεδάκη, δεν περιορίζεται σε μια παρουσίαση των ευρωπαϊκών προβλέψεων, αλλά αποτελεί την αφετηρία ενός ουσιαστικού δημόσιου διαλόγου σε τοπικό επίπεδο. Κεντρικός στόχος της Περιφέρειας είναι η ενημέρωση των παραγωγών και η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων από τους τοπικούς φορείς για τη νέα ΚΑΠ.

Στρατηγική και Προτεραιότητες

Η Περιφέρεια Κρήτης, θέτει ως προτεραιότητα την προσαρμογή της ΚΑΠ στις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες του πρωτογενή τομέα του νησιού. Μέσα από την ανάλυση και την παρουσίαση των προτάσεων της Περιφέρειας, επιδιώκεται η διασφάλιση πόρων και εργαλείων που θα ανταποκρίνονται στην κρητική πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό η διοργάνωση θα εστιάσει στις απαραίτητες προσαρμογές της ΚΑΠ ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των κρητικών προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΘ Παίδων ΠΑΓΝΗ: Υποστελεχωμένη αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνεί «Δεν χρειάζεστε προσωπικό»

Σε αναμμένα κάρβουνα Φοινικιά και Μαλάδες: Η σιωπή της κυβέρνησης τροφοδοτεί τα σενάρια για τη δομή μεταναστών

Κρήτη: "Ασφυξία" από τις τιμές των καυσίμων - Φόβοι για νέες αυξήσεις

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis