Αθλητικά

Το VAR μπαίνει στην Premier League

var.jpg

Οι ομάδες της Premier League αποφάσισαν όπως από την επόμενη σεζόν το VAR θα χρησιμοποιηθεί και στην Premier League!

Η τεχνολογία θα κάνει την εμφάνισή της και στο πρωτάθλημα της Αγγλίας την επόμενη σεζόν. Οι ομάδες δήλωσαν ικανοποιημένες από την χρήση του VAR στις υπόλοιπες διοργανώσεις όπως, το Carabao Cup και μετά από πολλά παράπονα την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα συμφώνησαν για την εισαγωγή της τεχνολογίας και στην Premier League! 
Ο έλεγχος του συστήματος θα συνεχιστεί παρόλα αυτά καθώς υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός για την λειτουργία του συστήματος κατά την διάρκεια των αγώνων, το απόγευμα του Σαββάτου όταν τα παιχνίδια είναι πολλά και την ίδια ώρα! 

Μετά την συμφωνία οι Άγγλοι περιμένουν και την έγκριση της FIFA για την τυπική επισημοποίηση της χρήσης του VAR στο πρωτάθλημα. 

Αθλητικά

Πένθος στην ΕΠΣ Ηρακλείου, "έφυγε" ο Βασιλάκης

vasilakis_giannis.jpg

Στο πένθος έχει βυθισθεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με τον θάνατο του Γιάννη Βασιλάκη. Ο εκλιπών είχε διατελέσει κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το μεσημέρι της Δευτέρας (01/06, 16:00) στη Γαρίπα. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ με αναφορά στο έργο του Γιάννη Βασιλάκη:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα. Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία). Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο... Καλοστραθιά Γιάννη...»