Αθλητικά

Τσιλιανίδης: “Ιδανικές συνθήκες στον ΟΦΗ”

imagehandler2.jpg

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης τόνισε σε συνέντευξη του πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις συνθήκες που συνάντησε στον ΟΦΗ και τις οποίες χαρακτήρισε ιδανικές για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως νιώθει περίεργα που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Τσιλιανίδης μίλησε στο “Arcadia Sports”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης: «Μετά από τρία χρόνια στην Τρίπολη είναι παράξενο το συναίσθημα που θα βρεθώ αντιμέτωπος μ' όλα τα παιδιά που περνούσαμε μαζί τόσες ώρες κάθε μέρα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Για τα τρία γκολ που έχει πετύχει φέτος: «Νιώθω πολύ όμορφα στο ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Το κλίμα και οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας!»

Για την ομάδα των Αρκάδων: «Έγιναν αρκετές προσθήκες στην ομάδα μαζί με την έλευση του νέου προπονητή. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά και από αυτά που έχω δει είναι αρκετά καλή, εχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».