Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το πόλο του ΟΦΗ κέρδισε και το Ναύπλιο (19-10) και μπήκε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ
οφη πολο
 clock 21:02 | 05/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.
Στην τελευταία αγωνιστική της Water Polo League 2 Aνδρών, κέρδισε το ΝΟ Ναυπλίου με 19-10 στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.
Πλέον η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, που τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της, περιμένει τον αντίπαλο της, που θα είναι ο τρίτος του άλλου ομίλου, με τον ΟΦΗ να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Πρώτοι σκόρερ του ΟΦΗ στη νίκη επί του Ναυπλίου τα νέα παιδιά του ΟΦΗ, ο Πατούνας και ο Τσιακανίκος με 3 γκολ, ενώ ο προπονητής του ΟΦΗ, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες.

Απο το Ναύπλιο, 4 γκολ έβαλε ο Πικρίδας και 3 ο Δήμου.

Τα 8λεπτα: 4-2, 6-1, 5-1, 4-6.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Λεονταράκης, Αμοναχάκης 2, Κλήμος, Τσιακανίκος 3, Τσαγκαράκης 1, Βασιλάκης 2, Βυθούλκας 1, Ζουράρης 1, Πολίτης 2, Πατούνας 3, Αρώνης, Πακουφάκης 1, Παυλοστάθης 1.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis