Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το "παλατάκι" του ΒΑΚ ντύθηκε για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ

οφη 100 χρονια
 clock 20:12 | 03/01/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Το 2025 μπήκε, το έτος, που ο ΟΦΗ συμπληρώνει 100 χρόνια απο την ίδρυση του και το "παλατάκι" του συλλόγου, "ντύθηκε" αναλόγως!

Μια μεγάλη φωτεινή ταμπέλα, με το επετειακό σήμα, που έχει επιλέξει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, τοποθετήθηκε στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, για να υπενθυμίζει σε όλους τους επισκέπτες, συλλόγους και αθλητές  απο όλη την Ελλάδα την μεγάλη ιστορία, που ο σύλλογος, εκπροσωπεί.

Ανάλογες κινήσεις με το επετειακό σήμα, θα γίνουν άμεσα στα γραφεία του συλλόγου, αλλα και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, του ΟΦΗ.

Παράλληλα, θα ανακοινωθούν άμεσα αθλητικές και εορταστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τον εορτασμό 100 χρόνων του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, κινείται εδώ και καιρό σε ρυθμούς 100 χρόνων, με την δημοσιοποίηση του επετειακού σήματος, το οποίο διατίθεται εδώ και μήνες, σε ρουχισμό και άλλα αντικείμενα απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πίσω απο τη θύρα 1 στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ADDS+ (επιγραφές Στρατήγης) για την κατασκευή και τοποθέτηση της φωτεινής ταμπέλας στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis