Αθλητικά

Θεσπίζονται πρόστιμα για παραβίαση των όρων επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας

gga.jpg

Διοικητικά πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας, προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Πιο συγκεκριμένα, για φυσικά πρόσωπα το πρόστιμο ανέρχεται στα 150 ευρώ και για νομικά πρόσωπα στα 1.000 ευρώ, ενώ, σε περίπτωση υποτροπής, τα ποσά αυξάνονται, αντίστοιχα, στα 1.000 και 3.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει αυστηρούς όρους λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, σε μία προσπάθεια η σταδιακή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας να μην έχει ως συνέπεια τη διάδοση του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, είναι υποχρεωτική η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, καθώς και των ειδικών πρωτοκόλλων της κατά περίπτωση ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

Αθλητικά

Ο Στέφανος Κουμπαράκης διατητής στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Στέφανος Κουμπαράκης

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε για την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΟΚ τo Σάβαβτο για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Γιώργος Κομίνης θα διευθύνει το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 5/7.

Στο Άρης-ΑΕΚ ορίστηκε ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της UEFA. O Κουλμπάκοφ έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν ξανά την ΑΕΚ όταν είχε αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ το 2018 για τους ομίλους τους Champions League, ενώ έχει υπάρξει και στο Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ το 2011 αυτή τη φορά για τους ομίλους του Europa League.

 

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 6η αγωνιστική των Play off:

Σάββατο 4/7
19:15 Αστέρας-Βόλος: Γκορτσίλας (Ι.Δημητριάδης, Χατζηνάκος, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Παπαδόπουλος, Βρέσκας)

19:30 Λαμία-Ξάνθη: Μανούχος (Φωτόπουλος, Σπυρόπουλος, 4ος Φωτιάδης, VAR: Παπαπέτρου, Πετρόπουλος)

21:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κουμπαράκης (Κολοσιώνης, Τζιώτζιος, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 5/7
19:15 Αρης-ΑΕΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλιάνκα, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Τζήλος, Ψαρρής)

21:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Κομίνης (Κουρομπύλια, Κόλλιας, 4ος Τζοβάρας, VAR: Σκουλάς, Νικολακάκης)

Δευτέρα 6/7
19:30 Λάρισα-Πανιώνιος: Ζαχαριάδης (Πάτρας, Χριστάκογλου, 4ος Μαλούτας, VAR: Σέζος, Καρσιώτης)

20:00 Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Φωτιάς (Μεϊντάνας, Παπαδάκης, 4ος Βάτσιος, VAR: Ευαγγέλου, Ταμούρης)