Ένα ασυνήθιστο και αρκετά χιουμοριστικό περιστατικό καταγράφηκε σε αναμέτρηση του τσεχικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Bohemians 1905 και τη Slovan Liberec, με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Tomáš Koubek.
Λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα, ο γκολκίπερ της Λίμπερετς επιχείρησε να απομακρύνει την μπάλα με δυνατό βολέ από την περιοχή του. Η προσπάθειά του όμως αποδείχθηκε ιδιαίτερα άστοχη, καθώς η μπάλα πήρε υπερβολικό ύψος και κατεύθυνση, φεύγοντας πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.
Η φάση έγινε ακόμη πιο απίστευτη όταν η μπάλα κατέληξε τελικά σε μπαλκόνι κοντινής κατοικίας δίπλα στο γήπεδο. Το περιστατικό προκάλεσε γέλια στις εξέδρες, ενώ το βίντεο της στιγμής άρχισε γρήγορα να κυκλοφορεί στα social media, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων και κοινοποιήσεων.
Window quality check by Tomáš Koubek 🪟✅ pic.twitter.com/tl32aM8f9z
— Chance Liga (@chanceliga) March 7, 2026
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με το τελικό 0-0 να αφήνει τις δύο ομάδες χωρίς νικητή. Παρ’ όλα αυτά, η πιο χαρακτηριστική στιγμή του παιχνιδιού ήταν το απρόσμενο διώξιμο του Κούμπεκ, το οποίο χάρισε ένα από τα πιο παράξενα στιγμιότυπα της φετινής σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ασημένιο μετάλλιο ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού
Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών: Η Εθνική νίκησε 2-0 τα Νησιά Φερόε και έκανε το 2/2 στα προκριματικά