Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή και 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ
giakoumakis
 clock 21:17 | 30/11/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Αν και με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Λάμπρος Κατσώνης», κερδίζοντας με 3-2 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, επιστρέφοντας στο -2 από την κορυφή.  

Οι «πράσινοι» του Νίκου Παπαδόπουλου προηγήθηκαν δις, με τους Γιάννη Κωστή (10’) και Μπένχαμιν Βέρμπιτς (50’) ενώ έπαιξαν και με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 77’ λόγω της αποβολής του Σουαλιό Μεϊτέ. Ωστόσο, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αφενός ισοφάρισε από ισάριθμες στημένες φάσεις με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ (45’, 55’), αφετέρου έφτασε στη σπουδαία νίκη με τον Γιώργο Γιακουμάκη στο 90’.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον, Κωστή (90’+2’ Μανθάτης), Τσόκαϊ, Όζμπολτ, Μπάλτσι (66’ Τσιμπόλα), Παλάσιος, Βέρμπιτς (83’ Πεντρόζο).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Παβλένκα, Κένι, Κεντζιόρα (60’ Μιχαηλίδης), Λόβρεν, Τέιλορ (60’ Μπάμπα), Μεϊτέ, Οζντόεφ (73’ Μπιάνκο), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ιβανούσετς (61’ Ντεσπόντοφ/82’ Καμαρά), Γιακουμάκης.

*Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, έγινε τρισάγιο στη μνήμη του Χρήστου Μπακόλα, του φίλου του ΠΑΟΚ που είχε χάσει τη ζωή του στις 20 Αυγούστου του 2017, ακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis