Αθλητικά

Τα διαρκείας του ΟΦΗ: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»

pinakas.jpg

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, τα οποία περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Προτεραιότητα για να ανανεώσουν τη θέση τους στις εξέδρες του “Θ. Βαρδινογιάννης” έχουν ως την Παρασκευή 23/7, όσοι ήταν κάτοχοι καρτών διαρκείας τη σεζόν 2019-20.

· Η ανανέωση θέσης μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε κατηγορία εισιτηρίου της σεζόν 2019-2020 μόνο στην κατηγορία κανονικού εισιτηρίου.

Την ίδια περίοδο θα είναι ανοιχτές όλες οι μη δεσμευμένες θέσεις για ελεύθερη αγορά.

Από την Παρασκευή 23/7 έως την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πλέον ελεύθερες όλες οι εναπομείνασες θέσεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

Λόγω των ειδικών μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του Covid – 19, τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μέσω της Ticketmaster.

Online

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και μέσω της Ticketmaster.

Τηλεφωνικά

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster, στο τηλέφωνο 210 8938111

Ώρες Λειτουργίας Τηλεφωνικού Κέντρου:

10:00-21:00 Καθημερινές & 17:00-21:00 Σαββατοκύριακο

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητα τα παρακάτω:

–       ΑΜΚΑ

–       ΑΔΤ

–       ΑΦΜ

       ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

–       EMAIL

–       ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ (για έκδοση ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

–       ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID – 19 ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ COVID – 19 ή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

·      Στην τελευταία περίπτωση το εισιτήριο διαρκείας θα αποστέλλεται μετά τις 14 μέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

* Κάθε φίλαθλος δικαιούται να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ταυτόχρονα με την αγορά του εισιτηρίου θα πρέπει να σταλούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ανά κατηγορία) ηλεκτρονικά στο doc@oficretefc.com, και στη συνέχεια η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα προχωρά στην άμεση αποστολή (ταχυδρομικώς) του Εισιτηρίου Διαρκείας στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί από τον φίλαθλο.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ MAIL

dikaiologotika_new-712x315
dikaiologotika_new-712x315

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με την πιστωτική κάρτα OFI FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία παρέχει 12 άτοκες δόσεις και πολλά προνόμια στους κατόχους της, αλλά και με τη χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΘΥΡΑ 1: 160€ (ολόκληρο), 80€ (παιδικό), 80€ (οικογενειακό), 80€ (φοιτητικό), 80€ (ανέργων)

ΘΥΡΑ 4, 5: 160€ (ολόκληρο), 80€ (παιδικό), 80€ (φοιτητικό), 80€ (ανέργων)

ΘΥΡΑ 2, 3, 8: 350€ (ολόκληρο), 175€ (παιδικό)

ΘΥΡΑ 7Α, 7Β: 450€

ΘΥΡΑ 9 «Ευγένιος Γκέραρντ» VIP: 450€

ΘΥΡΑ 9 «Ευγένιος Γκέραρντ» VVIP: 750€

 

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

– Παιδικό Εισιτήριο (γενν. από το 2009 κι έπειτα) με 50% έκπτωση θα εκδίδεται στις θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 8 (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αγοραστεί μαζί με ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας σε όμορη θέση)

Σημ: Αν το παιδικό εισιτήριο δεν συνοδεύεται από ΚΑΝΟΝΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας τότε το παιδικό εισιτήριο θα ακυρώνεται. 

Μαζί με τα δικαιολογητικά για το παιδικό εισιτήριο, θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται και το «ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΟ/ΘΥΡΑ/ΣΕΙΡΑ/ΘΕΣΗ» του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ -εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα συνοδεύεται το παιδί.

– Φοιτητικό Εισιτήριο με 50% έκπτωση, με φοιτητικό πάσο σε ισχύ, στις Θύρες 1, 4, 5.

– Οικογενειακό Εισιτήριό (από 2 μέλη και πάνω) με τη βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης, στη Θύρα 1, με ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων.

– Εισιτήριο Ανέργων με 50% έκπτωση, με ενημερωτικό ημέρας από ΟΑΕΔ στις Θύρες 1, 4, 5.

Σημ. Όλα τα απαιτούμενα έγγραφα θα πρέπει με την αγορά να αποστέλλονται στην ΠΑΕ με email και η γνησιότητά τους θα διασταυρώνεται με την αρμόδια υπηρεσία.

Χρέωση TICKETMASTER: 3€ / εισιτήριο

Η αποστολή του Εισιτηρίου Διαρκείας θα είναι δωρεάν!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίου – είτε λόγω γνησιότητας των εγγράφων, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τα 3€/εισιτήριο της TICKETMASTER δεν επιστρέφονται.

 

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν τη δική τους κάρτα, με την οποία στηρίζουν εμπράκτως τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η Κάρτα Φίλου ΟΦΗ αποτελεί μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και απλού εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η έκδοση της Κάρτας Φίλου ΟΦΗ θα γίνεται συγχρόνως με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, ή με την πρώτη αγορά απλού εισιτηρίου. Η τιμή της είναι 10 ευρώ εφάπαξ και θα έχει ισχύ έως 31/6 κάθε έτους.

Όλα τα χρήματα από τη συνδρομή της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ” θα πηγαίνουν στο Ερασιτεχνικό σωματείο για την οικονομική ενίσχυση και την ισχυροποίηση των τμημάτων της ομάδας μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ

Η είσοδος στην εγκατάσταση θα γίνεται με ταυτοπροσωπία και θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν μαζί τους τα παρακάτω παραστατικά:

–       ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID – 19

ή

–       ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ COVID – 19

(Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης COVID – 19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις).

Η διαδικασία εισόδου στην εγκατάσταση θα επικαιροποιείται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις των ειδικών και η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ενημερώνει τους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας σχετικά με τις όποιες αλλαγές προκύπτουν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

–  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

 

·      Στην περίπτωση που εκδοθεί απόφαση περιορισμού της εισόδου στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 80%, τότε (αν αυτό απαιτηθεί λόγω του αριθμού των εισιτηρίων διαρκείας) οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας θα επιλέγονται με ειδικό αλγόριθμο από την εταιρία διαχείρισης εισιτηρίων και θα τους αποστέλλονται νέα εισιτήρια ανά αγώνα σε μορφή pdf, στο email που έχει δηλωθεί κατά την αγορά. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ θα ισχύουν τα στοιχεία θέσης που αναγράφονται στην πλαστική Κάρτα Διαρκείας. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

·      Όσοι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες, λόγω σχετικής κυβερνητικής απόφασης, προβλέπονται αντισταθμιστικά οφέλη με την επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα αφορά στην αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Πληροφορίες:

Τηλ: 2810254674 (καθημερ: 10:00 – 18:00)

Tickets@oficretefc.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: 'Ηρθε και περνά απο τέστ ο Φαν Ντούινεν

NBA Finals, Σανς - Μπακς 118-108: Το ρεκόρ ο απίστευτος Γιάννης, τη νίκη ο Μπούκερ!(vid)

Αθλητικά

Εργοτέλης: Ημερίδα με Νέτο Γκουερίνο

gkoyerino.jpg

Επιμορφωτική ημερίδα διοργανώνει την επόμενη Κυριακή (26/09) ο Εργοτέλης. Την ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νέτο Γκουερίνο.

Ο Βραζιλιάνος (και πολιτογραφημένος Έλληνας) πρωτοήρθε στη χώρα μας το μακρινό 1974 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με απόλυτη επιτυχία για δέκα έτη. Το 1984 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου αγωνίσθηκε για δύο σεζόν ολοκληρώνοντας την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών.

Έχει πολιτογραφηθεί Έλληνας και ζει με την οικογένειά του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η ενημέρωση του ΓΣ Εργοτέλης για την ημερίδα αναφέρει σχετικά:

«Με μία ενδιαφέρουσα επιμορφωτική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 18:30, θα “ανοίξει” επίσημα τη νέα αγωνιστική χρονιά ο ΓΣ Εργοτέλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της οργάνωσης και της λειτουργίας της Ακαδημίας Εργοτέλη καθώς και των τμημάτων υποδομής από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Κώστα Καλπακίδη, θα μιλήσει ο ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος Αχιλλέας Υφαντίδης με θέμα “προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή”, ενώ θα πραγματοποιηθεί εισήγηση από τον εργοφυσιολόγο Νίκο Κουνδουράκη με θέμα την αθλητική διατροφή.

 

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο προπονητής Ζήσης Νιόπλιας ο οποίος μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ακαδημία Εργοτέλη, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Στειακάκη, τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργο Τουτζάρη, από τον προπονητή της πρώτης ομάδας Νίκο Μπαδήμα, καθώς και από επίσημους φορείς της πόλης.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση των ομάδων των Νέων Εργοτέλη, των Καναριών, του Μαρτινέγκο, των Γυναικών και της ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου.»

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ergotelis_afrisa_ekdilosis
ergotelis_afrisa_ekdilosis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εργοτέλης: Επαγγελματίας ο Δασκαλάκης

Νιόπλιας: «Πολύ δυνατή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι η ΑΕΚ» (video)

ESPA BANNER