Αθλητικά

Συναντήθηκε με Τσίπρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

tsipras_gia.jpg

Με θέμα συζήτησης το πρότζεκτ "Athens Alive", ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση, το βράδυ της Τρίτης, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκος, Δημήτρη Γιαννακόπουλο,.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία για οριστική συμφωνία, καθώς και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να βοήθησει όσο μπορεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο. Επίσης από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο σχετικά με το συντελεστή δόμησης που αποτελεί και το σημείο-κλειδί για την εξέλιξη του πρότζεκτ.
Μια από τις τρεις εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στο επιχειρηματικό fund είναι και η Red Stone, με τον εκπρόσωπό της, Μαρκ Αλεξάντερ, να μιλάει στo sport-fm.gr και να επιβεβαιώνει πως η συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive.
Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση μοιάζει να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.
Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις του κονσόρτιουμ, τόσο για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για την πορεία του πρότζεκτ από εδώ και πέρα.