Κυριακή 15 ΔΕΚ 2019 11:14
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

ΣΥΔΚΑΚ: Ανέβηκαν 4 διαιτητές

ΣΥΔΚΑΚ: Ανέβηκαν 4 διαιτητές

axiologiseis_2019.jpg

H Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ (ΚΕΔ/ΕΟΚ) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε), ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών εθνικών κατηγοριών.

Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε εμπράκτως ότι η Κρητική διαιτησία χαίρει της εμπιστοσύνης των αρμόδιων Επιτροπών, καθώς τέσσερις απ’ τους αξιολογημένους διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης προάχθηκαν σε υψηλότερες κατηγορίες και αυτό αποτελεί μια σημαντική επιτυχία. Συγκεκριμένα οι  Κώτσου Ευαγγελία και Χριστινάκης Επαμεινώνδας προάχθηκαν απ’ την Α2’ στην Α1 εθνική κατηγορία και οι  Κατσαπρακάκης Χρήστος και Σκανδαλάκης Νικόλαος προάχθηκαν απ’ τη Β΄ στην Α2΄εθνική κατηγορία.

"Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της συνεχούς προσπάθειας τόσο των ιδίων, όσο και του Συνδέσμου μας ο οποίος μεριμνά διαρκώς για την εκπαίδευση και πρόοδο των μελών του, έχοντας σαν σκοπό την αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. συγχαίρουν θερμά τα ανωτέρω μέλη τους, εύχονται καλή επιτυχία στα παιχνίδια που διευθύνουν, καλή σταδιοδρομία και γρήγορα να πραγματοποιηθούν όλους τους τα όνειρα και οι στόχοι που έχουν θέσει."αναφέρει ανακοίνωση του συνδέσμου μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης. . .

Τον γύρο της Σλοβενίας και πλέον όλης της Ευρώπης κάνει η είδηση που αφορά έναν ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία, ο οποίος...
Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Λαμίας. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του...
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μιλώνταςμετά τη νίκη επί του Άρη τόνισε πως ο ΟΦΗ αξίζει για ακόμα μεγαλύτερα...