Αθλητικά

Σκουρτόπουλος: «Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία»

skoyrtopoylos.jpg

Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας κόντρα στους Αμερικανούς και ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις κόντρα στις ΗΠΑ. Δεν ξέρεις εάν θα έχεις ξανά αυτή την ευκαιρία. Αυτό είπα και στους παίκτες. Είχαμε καλή διάθεση να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια, παίξαμε καλή άμυνα αλλά είχαμε χάσαμε αρκετά χαμένα σουτ ανοιχτά ενώ χάσαμε και από μέσα καλάθια εύκολα. Ένα – δυο σουτ να είχαν μπει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με αντίπαλο αυτή την ομάδα».
Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Τσεχία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, άλλος αντίπαλος. Το θέμα είναι πως μετά το κακό αποτέλεσμα με τη Βραζιλία στην α’ φάση έχουμε μια ακόμη ευκαιρία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε τα σενάρια, αρκεί να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα πρέπει να μοιράσουμε τη μπάλα καλύτερα ενώ θα παίξουν και περισσότερη ώρα οι Σλούκας, Καλάθης μαζί γιατί θα παίξουμε με μια Ευρωπαϊκή Ομάδα».
 

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.