Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο Ολυμπιακός με Τβέντε

oly.jpg
 clock 13:26 | 29/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο  Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία μετά την Αυστρία και την Τουρκία, όπου έδωσε κάποια φιλικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Έτσι απόψε δίνει το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αφού αντιμετωπίζουν την Τβέντε που τερμάτισε στη 10η θέση του τοπικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν (20:00, NOVASPORTS 1)ενώ 3 μέρες αργότερα  θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Φέγενορντ.

Συνολικά πρόκειται για το πέμπτο φιλικό του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον όμως θα είναι στραμμένο στο νέο απόκτημα της ομάδας, τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ενώ ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί είχε μείνει μακριά από τις προπονήσεις και χθες ακολούθησε για πρώτη ημέρα την υπόλοιπη ομάδα. 

Εκτός θα είναι ο Αρτούρ Μαζουακού.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis