Αθλητικά

Πρόταση ΑΟΑΝ για μετονομασία του Δημ. Σταδίου

aoan-fourniotakis.jpg

Την πρόταση να ονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου "Νικόλαος Φουρνιωτάκης" κατέθεσε το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ.

 

Η κίνηση αυτή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, γίνεται ως ένδειξη απέραντου σεβασμού στον επί σειρά ετών πρόεδρο, παράγοντα και ποδοσφαιριστή της ομάδας. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΑΝ μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα τη πρόταση να ονομαστεί το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου “Νικόλαος Φουρνιωτάκης” σε ένδειξη απέραντου σεβασμού στον επί σειρά ετών πρόεδρο, παράγοντα και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ενός ανθρώπου που χάραξε όλα τα χρόνια της ζωής του υπηρετώντας το μπλε αστέρι και θεωρείτε ένας από τους μεγάλους ευεργέτες του!"

Αθλητικά

Υπέγραψε το «διαζύγιο» με Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης

donis.jpg

Αν και η εφετινή σεζόν ολοκληρώνεται για τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (19/07, 20:00), στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Δώνης ήρθε προ ημερών σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τόσο για το θέμα των οφειλομένων από δεδουλευμένα όσο και γι’ αυτό της αποζημίωσης για τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου.
Κι ακολούθως υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους», που θα «ενεργοποιηθεί» και τυπικά την προσεχή Δευτέρα (20/07), την επομένη του τελευταίου παιχνιδιού της σεζόν.
Ο Δώνης μάλιστα, συμφώνησε να λάβει μέχρι το τέλος του μήνα ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται «πακέτο» (ποσό που ξεπερνά τις 700.000 Ευρώ) και θα εξοφληθεί υπόλοιπο σε δόσεις έως τον προσεχή Οκτώβριο.