Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόλο: Ηττήθηκε με 10-7 o ΟΦΗ στη Χίο

polo ofi
 clock 19:20 | 22/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Την ήττα με 10-7 στη Χίο από την ΠΕΚΕ Βροντάδου, γνώρισε η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, για την Α2 Ανδρών.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη. Το παλέψαμε, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα” ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης.

Στον ΟΦΗ, κόστισε το πρώτο και το τρίτο οκτάλεπτο, όπου ο αντίπαλος κατάφερε να ξεφύγει με 8-4. Πάντως οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πλησίασαν στο γκολ (8-7) 5 περίπου λεπτά πριν το φινάλε, ήταν μέσα στο παιχνίδι (9-7, 3 λεπτά πριν το τέλος).

Mάλιστα στο 9-7, ο ΟΦΗ είχεχαμένο πέναλτι με τον Ζουράρη στα 2.07 πριν τη λήξη, για να μειώσει στο γκολ. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι με το 10-7, στο 1.47 πριν το τέλος.

Τα 8λεπτα: 4-2, 1-1, 3-1, 2-3

ΠΕΚΕΒ: Κώστας 4, Σφηκάκης 1, Παππάς 1, Μαρουλάς 1, Σωτηριανός 1, Σωτηράκης 1, Μπελέγρης 1

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Γαρταγάνης, Παπανικολάου, Φυτάλης, Σκαρπέλης 1,  Κλήμος 2, Γεωργόπουλος, Καπής 2, Παπαδάκης, Λουλακάκης, Ζουράρης 2, Βασιλάκης, Πατούνας, Αρώνης, Πακιουφάκης.

* Ο ΝΟΧ πέτυχε άλλη μια εύκολη νίκη, συντρίβοντας με 17-2 τον Μίλωνα στα Χανιά.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis